Ziz Baltimett

Ziz Baltimett -09 
u: Annika eu: Oscar II

Detta kolsvarta sto är Baltimores allra första avkomma och nära släkting med Lunatic. 
Hon fick hoppdiplom och klass 1 på gångarter på sitt 3 års test, gick efter det 3 år som avelsto men är nu igång för tävling.

Har nu startat några 110 men mest har vi satsat på dressyren för att bygga upp muskler efter åren som avelsto. Bästa resultat är 76,6 % i LB och är snart redo för högre klasser i båda grenarna.

Fick sin första avkomma e: Corlensky G den 17 juni - 2013 som direkt såldes till Björn Lundgren och nu efter att hon varit utlånad för avel ett tag kommer vi att testa henne ute på banorna innan hon får fortsätta i avelsboxen.


Mamma Annika fick gångartsdiplom som 3 åring och har sedan 2002 verkat i avel, här i Sverige har hon fått flera klass 1 och diplom avkommor, tre utav dem Ziz Rafiki, Rubiha och Whishetta blev alla gångarts ettor på sina treårstest.

Annika är efter Grand Prix hingsten Oscar II vars mamma Odette är mormor till Lunatic detta och att både hennes pappa och helsyskon gått Grand Prix dressyr kanske kan förklara varför hennes avkommor både har fantastiskt steg och bra hoppteknik.

Baltimore kanske inte behöver någon större presentation längre mer än att han tävlas på högsta nivå med Alexander Zetterman och har en helt fantastisk hoppteknik.

Senaste kommentarer

30.05 | 20:08

Och tack du för ditt fantastiska arbete med denna underbara häst! Och för att jag från början fick förtroendet att köpa henne av dig. :) Kram

...
18.04 | 22:35

Fullt ös....

...
28.03 | 17:51

intressant läsning o fina foton på din hemsida.
kolla in min sida : http://www.j-wikstrand.se/
fick tipps från Li Pelander att besöka din sida.
Hälsn f Åland

...
16.01 | 16:26

Härligt att läsa, intressant faktiskt då man knappt vet hur många ben en häst har =) typ. Tack för titten / Li

...