Blogg

Long time no see!!

Det brukar alltid vara fullt upp här men nu är det helt galet!!

i december såldes de sista som skulle säljas och de andra var klara att lämnas hem igen, i januari åkte jag på turne med mitt andra jobb som luftakrobat tillsammans med Gunhild Carling. Väl hemma igen var det lungt i stallet, red en max två hästar per dag och njöt av lugnet i ungefär 4 dagar... Sen satt det igång. Minns inte ens vilka som varit här men just nu har jag MIni, min egen lilla pärla och finaste Baltimett som efter att ha startat sin första 100 felfritt är hemma på lite dressyrträning innan hon ska tillbaka till superstjärnan Karin Martinsen och hoppa vidare.

Annikas äldsta Floricello avkomma är hemma för träning inför treårstestet och är helt underbar att rida, tur jag har en till likadan till nästa år eftersom jag råkade sälja denna som föl!!

Förutom dem har jag en jättego liten polle hemma för tillridning, han har haft lite problem som unghäst och behöver nu komma igång igen efter lååång vila och jösses vilken häst det är när han vågar visa sitt rätta jag. In på gårdsplan kom en osäker liten skogsmulle och nu bara nån vecka senare visar han att han faktiskt är son till den vackre Bocelli! Vilka gångarter och vilken galopp!!! Synd att han snart ska hem igen!! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Jessica | Svar 18.04.2016 22.35

Fullt ös....

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.05 | 20:08

Och tack du för ditt fantastiska arbete med denna underbara häst! Och för att jag från början fick förtroendet att köpa henne av dig. :) Kram

...
18.04 | 22:35

Fullt ös....

...
28.03 | 17:51

intressant läsning o fina foton på din hemsida.
kolla in min sida : http://www.j-wikstrand.se/
fick tipps från Li Pelander att besöka din sida.
Hälsn f Åland

...
16.01 | 16:26

Härligt att läsa, intressant faktiskt då man knappt vet hur många ben en häst har =) typ. Tack för titten / Li

...
Du gillar den här sidan