Blogg

Nya tag!

Efter ett år med studier är jag nu tillbaka igen i full fart! 
Baltimett går som en klocka och vi har äntligen tagit oss ut på hoppbanorna men vi ger inte upp dressyren bara för det. Hon är placerad i både hopp och dressyr i lätta klasser men som hon känns nu kommer vi snart att klättra högre, försöker ta det lugnt men det är svårt med en så fin häst.

Hade en annan stjärna hemma en kort period men hon blev såld innan vi ens hann börja, så är det när hästarna är lite för bra. Önskar Jessica Jakobsson och Fatoya all lycka i framtiden.

Hemma nu har vi än en gång Neytiri som ska sättas igång efter vila ska blir så kul att se vad det blir av denna stjärna. Floricett är hemma hos Hanna Odeheim på igångsättning inför 4 års, längtar tills det blir dags att visa dessa två systrar på tävlingsbanorna.

Inridningshästarna kommer och går och det är lika kul som alltid med dessa små bebisar som gör allt för att förstå vad man är ute efter.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.05 | 20:08

Och tack du för ditt fantastiska arbete med denna underbara häst! Och för att jag från början fick förtroendet att köpa henne av dig. :) Kram

...
18.04 | 22:35

Fullt ös....

...
28.03 | 17:51

intressant läsning o fina foton på din hemsida.
kolla in min sida : http://www.j-wikstrand.se/
fick tipps från Li Pelander att besöka din sida.
Hälsn f Åland

...
16.01 | 16:26

Härligt att läsa, intressant faktiskt då man knappt vet hur många ben en häst har =) typ. Tack för titten / Li

...
Du gillar den här sidan